Välj din ort
← Tillbaka

​Inspira ny servicelevererantör hos Djursjukhuset Albano i Danderyd

Med start den 24 september 2018 tar Inspira över ansvaret för lokalvården hos Djursjukhuset Albano, som har sin verksamhet på Rinkebyvägen 21 i Danderyd.

– Vi är mycket glada och stolta över det förtroende som Djursjukhuset Albano visar oss och ser fram emot ett långt och givande samarbete. Det ställs höga krav på oss och vi har höga ambitioner samt vill bidra till att stärka de positiva upplevelserna av rena och välkomnande miljöer på Djursjukhuset Albano i Danderyd, säger Peter Reuterhagen Säljansvarig på Inspira.

Djursjukhuset Albano är en del av AniCura som är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur, som varje år besöks av omkring 2 miljoner sällskapsdjur, framförallt hundar och katter.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss