Välj din ort

Gillar du som vi att göra andra människor glada? Uppskattar du ett fysiskt aktivt arbete i omväxlande miljöer? Vill du vara en viktig del i ett sammansvetsat team? Har du glimten i ögat och älskar att bjuda på dig själv? Hör av dig, vi söker ständigt nya medarbetare.

 

Så är det att arbeta hos oss

Inspira (med dotterföretaget Västmanlands Städ- och Flyttjänst AB) har cirka 1300 anställda och är ett relativt stort företag. Men för oss är det viktigt att både våra kunder och medarbetare upplever oss som nära. Därför är vi organiserade i små kundnära grupper. För dig innebär det att du arbetar i ett sammansvetsat team och snabbt lär känna såväl kundens lokaler som personal.

En viktig ingrediens i företagets själ är glädje och tillfredsställelse. För oss är det viktigt att du mår bra och trivs med ditt arbete. Vi vill att din arbetsglädje ska smitta av sig på våra kunder så att de upplever våra insatser som än mer positiva. Vi ser att glädjen är en av de viktigaste faktorerna för ett långvarigt samarbete mellan dig och oss, och mellan oss och våra kunder.

För att vi som individer ska må bra över tid behövs det utrymme för att växa. På Inspira lyssnar vi på dina behov och undersöker företagets möjligheter att driva vidare din utveckling. Om du i framtiden vill vidare erbjuder Inspira en mängd olika karriärvägar.

Det här erbjuder vi dig som medarbetare

som-medarbetare-2

  • Ett fysiskt aktivt och omväxlande arbete med stort eget ansvar.
  • Bra villkor enligt kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund.
  • Utbildning anpassad till dig och dina arbetsuppgifter.
  • Ett aktivt hälsoarbete med bl a hälsoinspiratörer, friskvårdsstöd och företagshälsovård.
  • Regelbundna medarbetar- och utvecklingssamtal.
  • Gemensamma aktiviteter, till exempel personalfester och liknande.

Sök jobb på Inspira

Här kan du se vilka tjänster och kompetenser vi söker just nu. I anonnserna berättar vi mer om den specifika tjänsten. Klicka på en tjänst för att få upp mer information.

Öppen ansökan

Finns det ingen aktuell tjänst som passar dig just nu kan du fylla i en öppen ansökan, så kontaktar vi dig när det dyker upp en tjänst som matchar dina önskemål och kvalifikationer.

Jag vill bli en del av ert team

Hej och välkommen in

Här kan du som arbetar på Inspira logga in på vår medarbetarportal. I vår portal hittar du bl.a. lönespecifikation, nyheter om företaget och viktigt interninformation. Om du har tappat bort dina inloggningsuppgifter, kontakta din arbetsledare.

Logga in

Ladda ner vår personalhandbok.

Här kan du ladda ner vår personalhandbok i PDF-format.

personalhandbok