Välj din ort
← Tillbaka

Inspira förstärker säljorganisation

Vi välkomnar Peter Reuterhagen som säljansvarig på Inspira. Peter kommer närmast från rollen som säljansvarig på Kundia och dessförinnan arbetade han på ISS under flera år.

– Jag har jobbat med försäljning och kvalificerade tjänstelösningar i stora delar av mitt yrkesverksamma liv. Jag har en stark drivkraft för att vårda och utveckla affärsrelationer och det känns otroligt spännande att få börja på Inspira, säger Peter Reuterhagen säljansvarig på Inspira.

– Med hans bakgrund och stora intresse för arbetsplatsservice passar Peter väldigt bra in i Inspiras säljorganisation, säger Per Karlsson Operativ chef på Inspira Öst.

Peter började på Inspira den 28 augusti.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 450 mkr och sysselsätter 1300 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss