Välj din ort
← Tillbaka

Inspira förvärvar Städpunkten

Från 1 januari 2018 förstärker Inspira sin närvaro i Norra Dalarna, genom förvärvet av Städpunktens verksamhet. Städpunkten är en stark lokal aktör med mångårig verksamhet och med många fina kunder såsom bland annat Vasaloppet, Class Gym, IFK Mora och Stora Enso.

För kunderna i området innebär det att den löpande driften kommer skötas som vanligt men med Inspira som leverantör. Alla kunder kommer ha möjlighet att ta del av Inspiras heltäckande erbjudande inom arbetsplatsservice.

– Vi är mycket glada över att vi fått förmånen att förvärva Städpunkten och ser fram emot att lära känna alla nya kunder och medarbetare. Vår målsättning är att expandera och bli en större och ännu bättre aktör i Dalarna och förvärvet ska ses som en del av denna ambition. Vi kommer verka lokalt nära kunder och medarbetare och vårt mål är att vara en viktig samarbetspartner till våra kunder, säger Mikael Wallner VD på Inspira.

Vill ni veta mer kontakta oss gärna:
Mikael Wallner, VD på Inspira, mikael.wallner@inspira.se eller 08-505 53 707
Björn Jönsson, Operativ Chef Affärsområde Väst, bjorn.jonsson@inspira.se eller 021-481 95 01
Joakim Markovits, Ägare och styrelseordförande Inspira, joakim.markovits@inspira.se eller 08-505 53 708


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss