Välj din ort
← Tillbaka

Länsförsäkringar Uppsala väljer Inspira

Från och med 1 december levererar Inspira lokalvård till Länsförsäkringars kontor i Uppsala, Enköping, Östhammar och Tierp. En viktig parameter vid valet av städleverantör var att Inspira kunde tillmötesgå Länsförsäkringars önskemål och behov till respektive kontor.

– Det är mycket glädjande att vår förståelse, kompetens och färdighet utmynnar i detta förtroende från Länsförsäkringar. Vi är stolta över att kunna uppfylla kundens högt ställda krav och glada över vårt samarbete, säger Ari Järvenpää säljansvarig på Inspira.

– Våra framgångar på marknaden i Uppland fortsätter och vi välkomnar ytterligare ett välrenommerat kundföretag till oss, avslutar Ari Järvenpää.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss