Välj din ort
← Tillbaka

LloydsApotek väljer ServiceCompagniet för all städning

Med start 1 december 2017 tog ServiceCompagniet över ansvaret för all städning på LloydsApotek i Sverige. Uppdragen är geografiskt spridda från Lycksele i norr till Malmö i Söder och kommer att engagera samtliga våra utförarbolag.

– En viktig parameter för valet av leverantör var den geografiska spridningen och starka lokala närvaron som ServiceCompagniet kunde presentera, vilket i kombination med den centrala samordningen blev avgörande säger Alexandra Benvenuti, säljansvarig på ServiceCompagniet.

ServiceCompagniet Svenska AB ägs av Inspira AB, Skaraborgs Städ AB, Sesab Service AB och Norrlands Miljövård AB.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss