Välj din ort
← Tillbaka

Ny kund – Stockholms Studentbostäder

Med start 1 maj 2017 tog Inspira över ansvaret för lokalvården av Stockholms Studentbostäders fastigheter på område City och Syd.

– Vi är mycket glada över det förtroende som Stockholms Studentbostäder visar oss och ser fram emot ett långt och givande samarbete. Det är ett spännande uppdrag där vi tillsammans med Stockholms Studentbostäder ska bidra till att skapa fräscha och attraktiva bostäder för studerande i Stockholm, berättar Tommy Lusth Säljansvarig på Inspira.

Stiftelsen Stockholms studentbostäder grundades 1958 av Stockholms studentkårers centralorganisation (SSCO). Med uppdraget ”att tillhandahålla bostäder för studenter som är medlemmar i en SSCO-ansluten studentkår, erbjuder vi Stockholms studenter ett trivsamt och prisvärt studentboende”. Stiftelsen är störst i Sverige på studentbostäder med nästan 8000 rum och lägenheter över hela Stockholm.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 450 mkr och sysselsätter 1300 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss