Välj din ort
← Tillbaka

Ny Säljansvarig på Inspira

Den 16 augusti började Camilla Åhs som säljansvarig på Inspira. Camilla har bred erfarenhet av arbetsplatsservice och kommer närmast från Hygienteknik Sverige AB, där hon haft en lång och framgångsrik karriär. Senast i rollen som Inköpare/Produktionsplanerare.

– Det är mycket glädjande att hälsa Camilla välkommen till Inspira som säljansvarig. Vi är övertygad om att hon kommer att vara en stor tillgång i vårt fortsatta arbeta att attrahera flera kunder till Inspira, säger Maria Thörn försäljningschef på Inspira Väst.

– Jag är väldigt glad att bli en del av Inspira och är fylld av energi inför kommande utmaningar, säger Camilla Åhs Säljansvarig på Inspira.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 450 mkr och sysselsätter 1300 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss