Välj din ort
← Tillbaka

PER KARLSSON – NY VD PÅ INSPIRA

Per Karlsson utses till ny VD för Inspira. Per tillträder den 1 maj 2018 och ersätter Mikael Wallner som efter fem framgångsrika år valt att gå vidare i sin karriär.

Per Karlsson har arbetat på Inspira som operativ chef sedan 2016 och axlar nu uppdraget som VD. Inspiras målsättning är att fortsätta växa genom ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice. Med lokalvård som grund ska vi utveckla våra kunduppdrag med flera tjänsteområden som bemanning av reception och internservice, kontorsmaterial, växtinredning samt mat och dryck. Per kommer tillsammans med ledningsgruppen fortsätta arbetet med att driva denna utveckling.

– Inspira har en fantastisk kundstock och en organisation med engagerade medarbetare. Potentialen är enorm och vi har en enkel vision som innebär att alla kunder och medarbetare ska rekommendera Inspira till sina vänner. Den grundsynen stämmer helt överens med hur jag tycker ett företag ska drivas, säger Per Karlsson.

– Det ska bli otroligt spännande att tillsammans med mina kollegor fortsätta att utveckla Inspira i framtiden. Vi har en unik position på marknaden som bygger på vår affärsidé att erbjuda arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av våra kunders verksamheter, säger Per Karlsson ny VD på Inspira.

– Per har visat mycket goda resultat under sin tid på Inspira och har visat djup förståelse för vårt arbete med att befästa vår position och erbjuda arbetsplatsservice i världsklass. Han har lång erfarenhet inom Facility Management och drivs av att skapa kreativa lösningar för våra kunder och bästa möjliga förutsättningar för våra medarbetare, säger Joakim Markovits styrelseordförande på Inspira.

Mikael Wallner är kvar i företaget till sista maj och tar sig sedan an nya utmaningar.
– Inspira har utvecklats mycket de senaste åren och Mikael har gjort ett fantastiskt jobb. Jag önskar honom lycka till i sitt framtida uppdrag, säger Joakim Markovits styrelseordförande på Inspira.

För mer information:

Per Karlsson, per.karlsson@inspira.se

Joakim Markovits, joakim.markovits@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss