Välj din ort
← Tillbaka

Stockholmshem valde Inspira

Med start 1:a april 2018 tog Inspira över ansvaret för lokalvården i delar av Stockholmshem fastighetsbestånd.

Inspiras uppdrag är att leverera städning i 426 trapphus, tvättstugor samt gångar.

– Det är ett spännande uppdrag där vi ska bidra till upplevelsen av fräscha och attraktiva fastigheter för Stockholmshem i Stockholm. Vi är mycket glada över det förtroende som Stockholmshem visar oss och ser fram emot ett långt och givande samarbete, säger Bertil Ljungberg Säljansvarig på Inspira.

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholm Stadshus AB. Fastighetsbeståndet omfattar 389 fastigheter med drygt 26000 bostadslägenheter och drygt 3500 lokaler.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss