Välj din ort
← Tillbaka

Ahlstrom-Munksjö – Inspiras senaste kundtillskott

Hösten kickstartas på allra bästa sätt med en ny och spännande kund, Ahlstrom-Munksjö. Uppdraget är nationellt och omfattar lokalvård för områdena Aspa Bruk, Jönköping, Billingsfors, Falun och Ställdalen. Totalt omfattar uppdraget cirka 11 000 kvm och har uppstart i början på oktober.

”Efter flera månaders arbete med att forma den optimala lösningen för Ahlstrom-Munksjö var det oerhört roligt att kunna stänga affären och ge klartecken till vår organisation att börja planera för en trygg och stabil uppstart”, säger Peter Reuterhagen, Senior Affärsutvecklare, som ansvarat för affären. Att etablera nya stora nationella uppdrag inom industrisektorn är ett av våra prioriterade områden i bolaget, så för Inspira är detta en mycket viktig affär avslutar Peter.

Om Ahlstrom-Munksjö:
Ahlstrom-Munksjö är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara kundlösningar. Deras mission är att utvidga fiberbaserade lösningars betydelse för en mer hållbar vardag.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Peter Reuterhagen – senior affärsutvecklare / peter.reuterhagen@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss