Välj din ort
← Tillbaka

AMF Fastigheter väljer Inspira för bevakning i Stockholm

AMF Fastigheter har valt Inspira Bevakning som leverantör av bevakningstjänster i Stockholm. Uppdraget omfattar AMF Fastigheters samtliga fastigheter i Stockholm, däribland Gallerian, femte Hötorgshuset och MOOD Stockholm.

– Intresset har varit mycket stort bland bevakningsföretagen för ett samarbete med AMF Fastigheter. Efter en grundlig genomgång har vi valt att sluta avtal med Inspira, vars upplägg och ambitioner inger stort förtroende, säger Erik Nylund, drift- och säkerhetschef retail på AMF Fastigheter.

Som rådgivare har AMF Fastigheter haft Bevakningsmäklarna.

– Vi är mycket stolta över att AMF Fastigheter valt oss för detta uppdrag. Det är en fantastisk möjlighet för oss och vi ska genomföra det med stort fokus på service och att utveckla uppdraget i nära samverkan med AMF Fastigheter säger Patrik Strandberg affärsområdschef för Inspiras bevakningsverksamhet.

AMF Fastigheter arbetar långsiktig med att utveckla och förvalta flexibla och tilltalande affärsplatser för kontor och handel. Fastigheterna finns främst i Stockholm och Göteborg med tyngdpunkt på Stockholms innerstad. De 34 fastigheterna har ett marknadsvärde på drygt 23 miljarder kronor, vilket gör AMF Fastigheter till ett av Sveriges största fastighetsbolag. All vinst tillfaller ägaren AMF och dess 3,8 miljoner sparare

För ytterligare frågor, kontakta:
Erik Nylund, drift och säkerhetschef AMF Fastigheter. 070-217 86 71.
Charlotta Liljefors Rosell, AMF Fastigheter, affärsområdeschef kontor, 070 324 23 83 AMF Fastigheter.
Patrik Strandberg, affärsområdeschef Inspira Bevakning, 070 109 43 02.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss