Välj din ort
← Tillbaka

ÅRETS INSPIRATIONSDAG

Inspiras ledningsgrupp i matchtröjor hälsar alla välkomna.75 av Inspiras chefer och tjänstemän samlades den 12 december för årets stora Inspirationsdag. I år hölls mötet på Tele2 Arena i syfte att summera företagets bästa år hittills, byta erfarenheter från framgångsrika kunduppdrag och blicka framåt mot 2019 och ett nytt spännande år. Dessutom hölls en mycket inspirerande föreläsning om engagemang av Niklas Delmar. Dagen avslutades med härligt umgänge och julbord på Ericsson Globe.

Inspirationsdagen är en årligt återkommande tradition på Inspira och genomförs på något av företagets kunduppdrag. I år var Stockholm Live (en av företagets största kunder) värd och mötet hölls i Tele2 Arena på den stora pressläktaren. En inspirerande miljö och en mycket lyckad dag i sann Inspira-Anda.

– Det är otroligt viktigt för oss att samlas för att reflektera, blicka framåt och inte minst fira 2018 som blir vårt bästa år hittills. Vi slår vårt tillväxtmål med råge och ökar vår lönsamhet med över 50% och vi har tecknat nya kundavtal till ett årsvärde av över 130 mkr. Ett fantastiskt år för Inspira, säger Inspiras VD Per Karlsson.

Per Karlsson på Scen - VD Per Karlsson och ekonomichef Maria Karlström berättar om 2018 som blir företagets bästa år hittills. Dessutom presenterades mål och fokusområden för 2019.VD Per Karlsson och ekonomichef Maria Karlström berättade om 2018 som blir företagets bästa år hittills. Dessutom presenterades mål och fokusområden för 2019.
BILD 3 PÅ VD PERBILD PÅ MARIAJoakim Markovits, ägare och styrelseordförande, intervjuades av Samy Khraisat och förklarade att det är tack vare företagets skickliga medarbetare, uthållighet och strävan efter att ständigt utvecklas som gör att Inspira växer för 14:e året i rad.Joakim Markovits, ägare och styrelseordförande, intervjuas av Samy Khraisat och förklarar att det är tack vare företagets skickliga medarbetare, uthållighet och strävan efter att ständigt utvecklas som gör att Inspira växer för 14:e året i rad.Affärsområdescheferna Maria Thörn, Björn Jönsson och regionchef Finn Zettersten berättade om några av företagets stora kunduppdrag med en gemensam nämnare – framgångsrika kundrelationer.Bild 6 Maria Thörn - Affärsområdescheferna Maria Thörn, Björn Jönsson och regionchef Finn Zettersten berättar om några av företagets stora kunduppdrag med en gemensam nämnare – framgångsrika kundrelationer.Bild 7 Björn JönssonBild 8 Finn ZetterstenArbetsledarna Christina Toth och Jeanette Stenebäck samt regionchef Josephine Sundström intervjuades av Mari Tuveson och diskuterade om hur proaktiv kommunikation och närvaro skapar långsiktigt förtroende i en kundrelation.  Arbetsledarna Christina Toth och Jeanette Stenebäck samt regionchef Josefine Sundström diskuterade om hur proaktiv kommunikation och närvaro skapar långsiktigt förtroende i en kundrelation.Föreläsaren Niklas Delmar visade hur vi med enkla åtgärder kan öka medarbetarnas engagemang genom att låta varje person hitta sina superkrafter. Sammanfattningen är att människor känner större engagemang när de får arbeta med uppgifter de tycker om och är bra på.Föreläsaren Niklas Delmar visade hur vi med enkla åtgärder kan öka medarbetarnas engagemang genom att låta varje person hitta sina superkrafter. Sammanfattningen är att människor känner större engagemang när de får arbeta med uppgifter de tycker om och är bra på. Dagen avslutades på Ericsson Globe. Förutom god mat, härlig stämning bjöd kvällen även på musik, tävlingar och julklappsutdelning. En storslagen upplevelse och avslutning på ett fantastiskt år för Inspira.

För mer information kontakta:
Charlotte Klärre, presskontakt – charlotte.klarre@inspira.se – 08-505 53 723
Per Karlsson, VD – per.karlsson@inspira.se – 08-505 53 704


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss