Välj din ort
← Tillbaka

ÅRETS MEDARBETARE UTSEDDA

 

Den 20 februari delades utmärkelsen årets medarbetare 2018 ut av Inspiras ledning till de sju medarbetare som utsetts till vinnare i sin region.
– Vinnarna har genom sin inställning och sina insatser bidragit till att höja arbetsplats­upplevelsen för både kunder och kollegor. De representerar föredömligt det starka engagemang som finns i hela företaget, säger Per Karlsson VD på Inspira.  

Det var sju stolta och glada vinnare från företagets olika regioner som träffades på huvudkontoret i Solna för att ta emot sina utmärkelser. Hela ledningsgruppen och många kollegor var på plats för att fira vinnarna tillsammans. Det blev en sprudlande tillställning med prisutdelning och lunch. Därefter åkte vinnarna till Friends Arena, som är ett av Inspiras större kunduppdrag, för en gemensam exklusiv rundvandring.

Lokalt engagemang med gemensamma värderingar och arbetssätt

Inspira är ett av FM-branschens största företag med över 1400 medarbetare som verkar på många olika orter i landet. Verksamheten drivs i tre affärsområden och sju regioner för att finnas nära sina kunder och medarbetare. Företagets framgång skapas genom ett starkt lokalt engagemang samt att alla medarbetare arbetar enligt gemensamma värderingar och arbetssätt. För att främja det lokala engagemanget utses en medarbetare i varje region till årets medarbetare.

Kriterier för årets medarbetare

Alla medarbetare har möjlighet att nominera en kollega och vinnaren utses av respektive affärsområdes- och regionchef utifrån följande gemensamma kriterier. Årets medarbetare är en person som särskilt utmärkt sig genom att:

 • Utföra sitt arbete med stor yrkesskicklighet.
 • Vara ett föredöme för kollegor med sin noggrannhet, hjälpsamhet och sitt nytänkande.
 • Värna om sin egen och andras hälsa och välmående.
 • Bidra till att höja arbetsplatsupplevelsen för både kunder och kollegor med sin positiva inställning och sitt servicebemötande.

Vinnarna av utmärkelsen årets medarbetare 2018

 • Supannee Ström          (Affärsområde 1/Region 1 Stockholm)
 • Monika Kowalska         (Affärsområde 1/Region 2 Stockholm)
 • Poblete Barazza Jose  (Affärsområde 1/Region 3 Stockholm)
 • Thach Rogell Thi Net   (Affärsområde 2/Region 1 Västerås)
 • Dragana Lukic              (Affärsområde 2/Region 2 Västerås)
 • Jeanette Asplund         (Affärsområde 3/Region 1 Avesta)
 • Joakim Wåhlsjö            (Affärsområde 3/Region 2 Norrköping)

 

För mer information kontakta:

Charlotte Klärre, Hållbarhetschef
charlotte.klarre@inspira.se
08-505 53 723

Per Karlsson VD,
per.karlsson@inspira.se
08-505 53 704


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss