Välj din ort
← Tillbaka

Arlanda + Inspira = Ren flygplats

Delar av landets största och mest prestigefulla städuppdrag har vunnits av Inspira. Inspira har tecknat avtal med Swedavia gällande städning av terminal 4 och Sky City, terminal 5 samt Pir F.

– Det är en höjdpunkt i Inspiras historia och visar att vi är ett av landets ledande serviceföretag. Jag är otroligt stolt över denna affär och alla fantastiska insatser i företaget inför uppstarten säger Joakim Markovits, vd på Inspira.

För mer information kontakta Joakim Markovits på mejladress joakim.markovits@inspira.se 

OM SWEDAVIA
Swedavia AB äger, driver och utvecklar 11 flygplatser inom Sverige. Swedavia AB har omkring 2 500 medarbetare och omsätter cirka 4,5 miljarder kronor.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss