Välj din ort
← Tillbaka

CHARLOTTE KLÄRRE TILLTRÄDER SOM HÅLLBARHETSCHEF

Charlotte Klärre tillträder som Hållbarhetschef på Inspira i september 2018 och kommer ingå i företagets ledningsgrupp.

Som Hållbarhetschef ansvarar Charlotte Klärre för att samordna och driva utvecklingen av Inspiras hållbarhetsarbete för framtiden. Ett aktivt ansvar för företagets ekonomiska, ekologiska och sociala hållbarhet har alltid varit högsta prioritet inom Inspira. Nu tar vi nästa steg med en egen funktion i företagsledningen för hållbarhetsfrågorna.

– Att stärka vårt hållbarhetsarbete är strategiskt viktigt för att Inspira ska fortsätta utvecklas och vara det mest hållbara alternativet för kunder och medarbetare i FM branschen, säger Inspiras VD Per Karlsson.

3 FRÅGOR TILL CHARLOTTE OM SITT NYA UPPDRAG

Grattis till ditt nya uppdrag. Hur känns det?
– Det känns inspirerande och spännande att vidareutveckla Inspiras hållbarhetsarbete. Vi har idag mer än 1400 medarbetare och finns spridda på många orter i landet och vi fortsätter att växa kraftigt. Därför är en av mina huvuduppgifter att nå ut med vårt hållbarhetsarbete i hela företaget till alla kunder och medarbetare.

Vad kommer du ta tag i först?
– Vi tar ett stort grepp för framtiden med ett aktivt och levande förbättringsarbete och jag ska driva arbetet tillsammans med hela ledningsgruppen. Det är ett långsiktigt arbete som bygger på att involvera alla medarbetare och utveckla vår förbättringskultur samt nya strukturer för hållbarhetsarbetet. Bland annat implementera FN:s Globala hållbarhetsmål Agenda 2030 samt hållbarhetsredovisning enligt Global Reporting Initative.

Du har arbetat med försäljning i många år, varför blir det nu hållbarhetsfrågor?
– Jag brinner för att utveckla smarta affärslösningar till våra kunder. För mig har det alltid handlat om att ta hänsyn till ekonomi, miljö och sociala aspekter. Så även om mina arbetsuppgifter är nya är målet detsamma att skapa hållbara affärer och bästa möjliga förutsättningar för våra medarbetare.

Charlotte har arbetat på Inspira sedan 2004 bland annat som försäljningschef och hon har många viktiga affärer på sin meritlista. Vill ni veta mer om hennes nya roll och Inspiras hållbarhetsarbete kontakta:
Per Karlsson, VD Inspira per.karlsson@inspira.se 08-505 53 704
Charlotte Klärre, Hållbarhetschef Inspira, charlotte.klarre@inspira.se 08-505 53 723


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss