Välj din ort
← Tillbaka

Clean service & supply 2011 i Göteborg

Utställarlistan består av 55 ledande aktörer som vill visa upp det senaste och bästa inom städ. Varje dag pågår ett antal workshops som ger besökaren ett stort utbud av ämnen att välja mellan.

Ämnet facility- verksamhetsnära tjänster ges stort utrymme. I ”Facility at your service” konferenssal inne på Clean service & supply genomförs ett flertal programpunkter. Inspira deltar där i ett branschsamtal kallad Framtidspanelen. Ett branschsamtal med fokus på städ gällande lönsamhet, CSR, och kompetensutveckling. 


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss