Välj din ort
← Tillbaka

DUBBELT UPP TILL MIN STORA DAG I NOVEMBER

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Ett viktigt arbete som vi på Inspira vill vara med att bidra till. Sedan 2018 har vi som en del av garderobsuppdraget för Stockholm Live skänkt en krona för varje inhängd jacka i garderoben till stiftelsen Min Stora Dag. Under november utökar vi vårt engagemang och dubblar varje krona för jackor som hängs in i garderoberna på någon av arenorna Tele2Arena, Globen och Annexet.

Häng in din jacka nästa gång du besöker någon av arenorna så att vi tillsammans kan bidra till Min Stora Dags viktiga arbete!

Du kan också gå in på www.minstoradag.org och ge ett bidrag eller swisha direkt till Min Stora Dag på nummer 900 51 33.

Vill du veta mer om Inspiras hållbarhetsarbete eller om våra hållbara helhetslösningar inom lokalvård och arbetsplatsservice?

Per Karlsson, VD per.karlsson@inspira.se
Charlotte Klärre, Hållbarhetschef charlotte.klarre@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss