Välj din ort
← Tillbaka

FAGERSTA STAINLESS VÄLJER INSPIRA

Inspira har vunnit uppdraget för Fagersta Stainless, ett av Sveriges äldsta företag som verkar inom basindustrin. Uppdraget omfattar lokalvårdstjänster av produktionslokaler i industrimiljö samt tillhörande kontorsutrymmen.

– Det här uppdraget omfattar lokalvård i tung industriell produktion vilket ställer höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har en stark lokal organisation och kommer i nära samarbete med kunden arbeta för att höja helhetsupplevelsen i Fagersta Stainless lokaler för medarbetare och kunder, säger Per Karlsson vd på Inspira.

Uppdraget startade första januari och avtalet löper upp till fyra år inklusive optionsår.

LOKAL NÄRVARO OCH KVALITETSSÄKRING AVGJORDE
– Inspira har i upphandlingen visat förståelse och rätt ambition för våra behov och vår verksamhet tillsammans med en tydlig struktur för kvalitetssäkring, säger Dusan Doslic, Purchasing Manager på Fagersta Stainless.

– För oss är nära dialog och synen på partnerskapet viktig. Inspiras lokala närvaro med ansvariga på plats har varit avgörande för oss, fortsätter Dusan Doslic.

– Vi stärker vår närvaro i Fagersta vilket kommer öka servicen för alla kunder i området. Det här uppdraget ger oss spännande möjligheter att fortsätta växa lokalt, säger Per Karlsson vd på Inspira.

Inspira har sedan 2016 lokalvårdsuppdraget för Outokumpo i Avesta, som ingår i samma företagsgrupp som Fagersta Stainless.

OM FAGERSTA STAINLESS
Fagersta Stainless är världsledande inom tillverkning av rostfri valstråd och dragen tråd för produktion inom bil-, bygg- och hushållsindustrin. De främsta användningsområdena för valvstråd och dragen tråd är fästelement, svetstråd, fjädrar, cykelekrar, byggmaterial och hushålls- och högtemperatursapplikationer. Valsverket producerar cirka 50 000 ton valstråd varav ungefär 10 000 ton bearbetas vidare till dragen tråd. Fagersta Stainless omsätter cirka EUR 160 miljoner och har omkring 250 anställda samt är en del av Outokumpu-gruppen.

För mer information kontakta:
Charlotte Klärre, hållbarhetschef charlotte.klarre@inspira.se 08-505 53 723
Per Karlsson vd, per.karlsson@inspira.se 08-505 53 704


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss