Välj din ort
← Tillbaka

FÖRNYAT LOKALVÅRDSAVTAL FÖR SWEDBANK

Inspiras team i trappan på Swedbanks huvudkontor. En härlig dag med firande av det nya avtalet. 

Inspiras VD Per Karlsson med gruppledaren Biljana Radojevic. Hela teamet firade med gemensam lunch i Swedbanks fina restaurang.


Inspiras fantastiska städteam med arbetsledaren Branka Maksimovic i spetsen har fått förnyat förtroende av Swedbank. Det nya avtalet omfattar en helhetslösning avseende lokalvårdstjänster till Swedbanks huvudkontor och IT avdelningen i Sundbyberg. Totalt cirka 60 000 kvadratmeter och arbetsplats för fler än 4 000 av Swedbanks medarbetare.
– Vi är så tacksamma och stolta över detta uppdrag. Hela städteamet stortrivs och ser fram emot att fortsätta bidra till en hög arbetsplatsupplevelse för Swedbanks medarbetare, säger Branka Maksimovic arbetsledare på Inspira och ansvarig för uppdraget.

Det nya avtalet startade första oktober och innebär en samordnad helhetslösning med daglig lokalvård, värdskap med diskhantering, underhållstjänster som golvvård, storstädning, fönsterputs och möbeltvätt. Inspiras team hanterar även tvätt och påfyllning av fräscha duschhanddukar som en del av Swedbanks medarbetarservice i den interna idrottsanläggningen.

– Uppdraget är ett strålande exempel på teamwork där vi tillsammans med Swedbank format en lösning med fokus på långsiktigt och hållbart underhåll av lokalerna samt en hög servicenivå för Swedbanks medarbetare. Jag är mycket imponerad av Branka och hela städteamet, dom är fantastiska, säger Per Karlsson VD på Inspira. 

Vill du veta mer om uppdraget eller om Inspiras hållbara helhetslösningar inom lokalvård och arbetsplatsservice?

Per Karlsson, VD per.karlsson@inspira.se
Charlotte Klärre, Hållbarhetschef charlotte.klarre@inspira.se

 


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss