Välj din ort
← Tillbaka

Hälsobrev och träningsband

Förra veckan skickades höstens hälsobrev hem till all städpersonal på Inspira. Med brevet får alla även ett träningsgummiband med tillhörande övningar samt ett infoblad om denna veckas gratis träning på Actic. Träningsgummibandet är en påminnelse om att vi med enkla medel och utifrån våra egna förutsättningar kan och behöver stärka våra muskler för att vara rustade för vårt arbete och även vår fritid.

Våra hälsoinspiratörer är väl insatta i hur man kan träna med gummiband så de kan visa sina kollegor. Det blir ett av många bra inslag på höstens arbetsplatsträffar! Om du vill läsa om några av effekterna av styrketräning med gummiband kan du göra det här!


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss