Välj din ort
← Tillbaka

HeidelbergCement väljer Inspira till sitt nya kontor i Marievik

Den 20 mars tar Inspira över lokalvården när HeidelbergCement flyttar in i sina nya lokaler i Marievik i södra Stockholm. I uppdraget ingår utöver städning av kontoret även vaktmästeritjänster, returpappersservice och lägenhetsytor.

– Vi har haft en löpande dialog med HeidelbergCement där vi hela tiden diskuterat de behov som företaget kommer ha i sina nya lokaler. Vi känner att den lösningen vi kommit överens om ger oss gemensamt rum för utveckling och anpassning när uppdraget väl startat, säger Joel Borell, säljansvarig på Inspira.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss