Välj din ort
← Tillbaka

Idag öppnar MOOD Stockholm!

Inspira Bevakning har varit på plats under byggnationerna av MOOD Stockholm sedan i somras och våra väktare har haft en aktiv dialog kring säkerheten under tiden. Allt för att kunna erbjuda den bästa säkerheten och servicen till alla besökare och anställda i MOOD Stockholm.

– Det är ett väldigt roligt uppdrag som vi är stolta över, eftersom det är som en stadsdel under tak med 60-talet spännande butiker och restauranger, konstaterar Patrik Strandberg.

– Vi räknar med stor genomströmning av besökare och med många turister eftersom läget är så centralt. Utifrån vårt perspektiv kommer det uttalat att handla mer om service och värdskap än om den traditionella bilden av vakter som patrullerar runt.

Läs mer om MOOD Stockholm på www.moodstockholm.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss