Välj din ort
← Tillbaka

Inspira Bevakning använder GuardTools

GuardTools är ett unikt framtaget och anpassat IT-baserat verksamhetsstöd för bevakningsbolag som vill effektivisera och kvalitetssäkra sin operativa kärnverksamhet. GuardTools knyter samman ett affärsflöde mellan arbetsledning, väktare i fält och bevakningsbolagets slutkunder.

GuardTools är ett rond och rapporteringssystem som skall säkerställa och effektivisera arbetet för Inspira Bevaknings personal samt ett leverans och rapporteringssystem till kund.
Väktaren har med sig en handdator under hela arbetspasset med alla nödvändiga uppgifter. I handdatorn finns även varje bevakningsuppdrag beskrivet så att man själv kan bocka av att man har gjort allt, t.ex. hur många nödutgångar som skall låsas, kontrollera att köksutrustning är avslagen o.s.v.
Inspira Bevakning väljer tillsammans med kunden ut olika checkpunkter som väktaren registrerar på plats med hjälp av handdatorn. På så sätt får kunden veta vilken tid vi varit på plats och vad vi har gjort.
Väktaren registrerar eventuella incidenter och avvikelser direkt i handdatorn och ett mail skickas till rätt kontaktperson. Detta gör att kunden snabbt kan få information om vad som har hänt under dagen/natten.

”Vi valde att arbeta med GuardTools för att ge våra kunder en ännu bättre kontroll av vår leverans, samt öka väktarnas möjligheter att agera snabbt och korrekt”, säger Joel Borell, arbetsledare Inspira Bevakning

Vill du veta mer om Inspira Bevaknings arbete med GuardTools, kontakta Joel Borell, joel.borell@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss