Välj din ort
← Tillbaka

Inspira Bevakning tecknar avtal med Basale

Sedan den 1 januari 2012 är det Inspira Bevakning som utför bevakning på tre av Basales fastigheter i Kista. Uppdraget innebär rondering, larmutryckning och fastighetsjour.


Basale är en av Nordens största fastighetsförvaltare. De förvaltar 2 100 000 m2 kommersiella fastigheter i Norden till ett värde av c:a 35 Mdr SEK. Som extern, oberoende förvaltare av kommersiella fastigheter levererar de långsiktiga och kvalitetssäkrade helhetslösningar för teknisk och ekonomisk förvaltning samt fastighetsadministration, uthyrning och drift. Även DueDiligence, tekniska revisioner, Fastighetsutveckling och projektering.

Läs mer om Basale på www.basale.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss