Välj din ort
← Tillbaka

Inspira bidrar till Stockholms Stadsmission via Facebook

För varje gilla vi får på Facebook öronmärker vi 10 kronor till förmån för Stockholms Stadsmission. För varje 10 000 kronor dubblar vi insatsen och ger en check på 20 000 kronor till Stockholms Stadsmission, tills vi når 100 000 kronor. En insamling i fem steg för ett mänskligare Stockholm.

Nu har vi äntligen nått vår första nivå, över 1000 gilla på Facebook och överlämning av den första checken på 20 000 kr till Stockholms Stadsmission.

Överlämnandet av checken ägde rum på Stadsmissionens huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm och mottogs av Stadsmissionens Direktor Marika Markovits.

– Stockholm Stadsmission är beroende av gåvor för att dagligen kunna ge många hundra människor i utsatta livssituationer stöd. Långsiktiga företagsamarbeten som med Inspira är det vi behöver mest. Inspira hjäper oss på många sätt, med gåvor, engagerar sina kunder för klädinsamlingar och bidar med sin företagskompetens. Denna gåva är ett exempel på ett helhetstänk kring företagssamarbeten. Säger Marika Markovits, Direktor Stockholms Stadsmission

Gilla och följ oss på vägen! www.facebook.com/inspira.engagemang

Läs mer om Stadsmissionen på www.stadsmissionen.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss