Välj din ort
← Tillbaka

Inspira expanderar i Uppsala när Q-Med Galderma väljer ny städleverantör!

Den 21 november tar Inspira tar över städningen på Q-Med Galdermas huvudkontor i Uppsala. Uppdraget omfattar ca 25000 kvm kontor och allmänna ytor.

– Det känns fantastiskt kul att Inspira har fått detta förtroende. Q-Med Galderma har varit oerhört noggranna och metodiska i sin utvärderingsprocess och då är det extra roligt när valet slutligen har fallit på oss, säger Annika Jansen, affärsområdeschef inom Inspira. I och med detta har Inspira ansvar för att hålla rent och snyggt på två av Uppsalas största medicintekniska företag, eftersom Inspira sedan tidigare även städar Fresenius Kabis lokaler.
 
Q-Med Galderma är ett medicintekniskt företag som utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer högkvalitativa medicinska implantat för estetisk och medicinsk användning. Huvuddelen av produkterna är baserade på företagets patenterade teknologi, NASHA™, för framställning av stabiliserad icke-animalisk hyaluronsyra. Q-Med Galderma har idag cirka 650 medarbetare i 20 länder, varav cirka 400 vid företagets huvudkontor och produktionsanläggning i Uppsala.

Läs mer om Q-Med Galderma på www.q-med.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss