Välj din ort
← Tillbaka

Inspira har fått fortsatt och utökat förtroende hos Rexel

Foto: Jeanette Wiberg

Uppdraget omfattar totalt 21 enheter som ligger utspridda över hela landet. Rexel möter marknaden med två varumärken, Selga och Storel som finns representerade i två kedjor med totalt 57 proffsbutiker runt om i landet. Inspira kommer sköta lokalvården i 21 av dessa. Inspira har sedan innan ett antal lokala enheter där leveransen fungerat mycket bra. Det fortsatta och utökade förtroendet är ett kvitto på hur en god lokal leverans kan leda till ett utökat nationellt avtal.

”Vi är mycket glada över det utökade förtroendet och ser fram emot att starta upp alla nya enheter”, säger Charlotte Klärre, ansvarig affärsutvecklare.

Viktiga parametrar som bidrog till att valet föll på Inspira var kapaciteten att effektivisera och förhållningssättet till innovation. Parametrar som för oss på Inspira är vitala i hela vårt arbetssätt och i våra leveranser.

”Vi tycker det ska bli intressant att jobba tillsammans med Inspira och ta del av deras kunderbjudande”, säger Ulf Lagerqvist, Kvalitets-, miljö-, och upphandlingsansvarig på Rexel.

Om Rexel: Rexel erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader, såväl inom tung industri och kraftbolag som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige och är experter på modern teknik för smartare fastigheter där man också marknadsför koncept och tjänster som bidrar till att utveckla deras kunders verksamhet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Charlotte Klärre – affärsutvecklare / charlotte.klarre@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss