Välj din ort
← Tillbaka

Inspira nominerade i Security Awards!

Tidningen Skydd & Säkerhet vill med utmärkelserna i tolv kategorier lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Deras målsättning är sätta strålkastarljuset på de företag, lösningar och personer som på olika sätt bidrar till utveckling.

Sedan januari har nomineringar kunnat göras på deras hemsida. I februari började deras kompetenta jurygrupper sitt hårda arbete och idag den 22 augusti avslöjades de nominerade i varje kategori.

Inspira Bevakning är tillsammans med två andra bevakningsföretag nominerade i kategorin Årets bevakningsföretag.

2012 är det tredje gången Security Awards delas ut och det sker på SKYDD på Stockholmsmässan den 20 september.

Läs mer på www.securityawards.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss