Välj din ort
← Tillbaka

INSPIRA NOMINERADE TILL SVENSKA DESIGNPRISET 2019

Inspiras magasin ”En del av upplevelsen” är nominerat till Svenska Designpriset 2019 i kategorin bästa kundtidning.
 Magasinet visar hur vi arbetar för att höja upplevelsen på våra kunders arbetsplatser, våra medarbetares vardag och hur vi ständigt förnyar oss. Vi är stolta över nomineringen som visar att det vi gör särskiljer sig på marknaden, säger Joakim Markovits ägare till Inspira.

Svenska Designpriset är en tävling i design som är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och inom liknande kreativa områden. Prisutdelningen sker 17 oktober på Rondo i Göteborg. Läs mer om Svenska Designpriset på www.designpriset.se.

– Stort tack till våra kunder, medarbetare och leverantörer som bidrar med intressant innehåll samt en stor eloge till Roxx Communication som utvecklar magasinet tillsammans med oss, fortsätter Joakim Markovits ägare till Inspira.

Läs det nominerade numret av Inspiras magasin ”En del av upplevelsen”

Vill du veta mer om nomineringen eller om Inspiras erbjudande?
Per Karlsson, VD per.karlsson@inspira.se
Joakim Markovits, ägare och styrelseordförande joakim.markovits@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss