Välj din ort
← Tillbaka

Inspira och Vårdförbundet har ingått samarbete

Från den 1 oktober har Inspira ansvarat för arbetsplatsservicen i Vårdförbundets nyrenoverade lokaler i Stockholm. Uppdraget är ett heltäckande FM-uppdrag som omfattar lokalvård, säkerhet och brandskydd, frukt, catering, avfallshantering, växtinredning och kontorsmaterial. Charlotte Klärre, ansvarig affärsutvecklare, beskriver det nya uppdraget som ett prestigefullt projekt där vi får möjlighet till ett spännande samarbete inom flera FM-tjänster. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete avslutar Charlotte.

Varför föll valet på Inspira?
Vi fastnade för Inspiras lösningsorienterade och flexibla arbetssätt. Deras långa erfarenhet av att leverera heltäckande FM-tjänster ger oss en stor trygghet, säger Johan Hallqvist, Vårdförbundet.

Om Vårdförbundet: Vårdförbundet är ett yrkesförbund som tillvaratar medlemmarnas fackliga intressen och utvecklingen av professionerna. De organiserar över 114 000 legitimerade barnmorskor, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och sjuksköterskor samt studenter inom respektive utbildning.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Charlotte Klärre – senior affärsutvecklare / charlotte.klarre@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss