Välj din ort
← Tillbaka

Häng in din jacka och stöd samtidigt Min Stora Dag

Som en del av garderobsuppdraget för Stockholm Live skänker Inspira en krona för varje jacka som hängs in i garderoberna på arenorna Tele2 Arena, Globen, Hovet och Annexet. Den 17 februari överlämnande Inspira en check på 50 000 kr till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag för jackor som hängts in under 2019.

 Varför är det här initiativet viktigt för Inspira?

– För oss är det viktigt och meningsfullt att kunna bidra till Min Stora Dags arbete att ge barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser extra kraft och glädje i en tuff vardag. Intiativet är också ett bra exempel på när vi tillsammans med vår kund hittar lösningar för att göra skillnad och vara en god samhällsaktör, säger Per Karlsson, vd på Inspira.

Hur startades Inspiras och Stockholm Lives samarbete för att stödja Min Stora Dag?

– Initiativet startades av Inspira 2018 när de vann uppdraget för garderobsservicen vid våra arenor. Inspira är en viktig partner för oss och vårt samarbete utvecklas hela tiden. Med våra gemensamma krafter får vi större effekt och resultat, vilket vårt samarbete för att stödja Min Stora Dag är ett lysande exempel på, säger Elin Forsbring, Operations Director på Stockholm Live

Vad betyder den här typen av samarbeten och bidrag för Min Stora Dag?

– Företagsgåvor och samarbeten som det mellan Inspira och Stockholm Live är en väldigt viktig del av Min Stora Dags insamling. Inspiras bidrag genom garderobsinhängningen betyder mycket för oss och hjälper oss att komma närmare vårt mål att varje år ge drygt 5 000 barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser en Stor Dag. Tillsammans ger vi kraft till barn som kämpar, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

Häng in din jacka nästa gång du besöker någon av arenorna Tele2 Arena, Globen, Hovet och Annexet så att vi tillsammans kan fortsätta bidra till Min Stora Dags viktiga arbete! För varje jacka som hängs in skänker Inspira en krona till Min Stora Dag.

Du kan också gå in på www.minstoradag.org och ge ett bidrag eller swisha direkt till Min Stora Dag på nummer 900 51 33.

För mer information kontakta:
Charlotte Klärre, hållbarhetschef charlotte.klarre@inspira.se 08-505 53 723
Per Karlsson vd, per.karlsson@inspira.se 08-505 53 704


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss