Välj din ort
← Tillbaka

INSPIRA STÖDJER UNGDOMSIDROTTEN

Med konceptet ”Inspira – Supporting Young Athlethes” stödjer företaget ungdomslag med modern träningsutrustning. Denna gång har fotbollslaget från Hässelby SK FF med 29 pojkar födda 2008 tagit emot sina paket med nya träningskit.
– Ungdomsidrotten gör stor skillnad och ger alla oavsett bakgrund möjlighet till gemenskap och hälsosamma vanor. Vi vill bidra till att göra det enklare att vara med och göra träningen rolig, säger Charlotte Klärre Hållbarhetschef på Inspira. 

I Hässelby SK FF P08:1 spelar 29 pojkar som brinner för att spela fotboll och för den fina gemenskapen i laget. Laget tränar flera gånger i veckan och under säsongen spelas även många matcher. Det blir många klädbyten under en säsong och kläderna slits snabbt ut. Alla i laget har nu fått sina nya träningskit som innehåller en modern funktionströja, ryggsäck och en mössa.

– Det var en stor händelse för våra spelare att bli sponsrade. Bra utrustning kostar en hel del och stöd av denna typ underlättar för många av våra spelare. Dessutom ser det väldigt snyggt ut, säger Patrik Samuelsson, lagledare och tränare för Hässelby SK FF P08:1.

Inspira – Supporting Young Athletes
Inspira stödjer sedan många år ungdomsidrotten genom att bidra med funktionell och modern träningsutrustning till idrottslag med ungdomar upp till 14 år. Alla lag kan ansöka om stöd och Inspira väljer ut upp till 5 lag årligen. Vid urvalet prioriteras lag som är aktiva i socialt utsatta områden. Har du frågor eller vill ansöka om stöd till ditt lag mejla till kundservice@inspira.se.

För mer information kontakta:
Charlotte Klärre, presskontakt charlotte.klarre@inspira.se 08-505 53 723
Per Karlsson VD, per.karlsson@inspira.se 08-505 53 704


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss