Välj din ort
← Tillbaka

Inspira stöttar ungdomsidrotten

Gymnastiklaget Ungdom/junior blå – Sigtuna Märsta gymnastikklubb.

Tidigare i veckan presenterade vi bowlinglaget Stockholm Västra IFFF. Nu har det blivit dags att presentera det andra laget i årets ”Inspira – Supporting Young Athletes” – Gymnastiklaget Ungdom/junior blå i föreningen Sigtuna Märsta gymnastikklubb.

Ungdom/junior blå är ett gymnastiklag med cirka 20 tjejer i åldrarna 12 till 14 år. Gruppen har bara funnits sen i vintras, men många av tjejerna känner varandra sedan innan då de varit med i föreningen länge. Laget tränar hårt och målinriktat, fyra gånger i veckan ses de med ett spännande mål i siktet – Ungdoms–SM. Laget visste inte om att de skulle få träningskiten, utan det blev en rolig överraskning när tränaren Louise delade ut kiten till laget.

”Alla blev väldigt förvånade och tyckte att det var spännande att vi blivit sponsrade. Inom gymnastik är man van vid att matcha varandra under tävlingar men nu blir det extra kul att kunna matcha även på sidan av. Det blir extra mycket lagkänsla!”, säger Louise som är tränare för laget.

Sedan många år tillbaka stödjer Inspira ungdomsidrotten genom att bidra med funktionell och modern träningsutrustning till idrottslag med ungdomar. Alla lag kan ansöka om stöd och Inspira väljer ut upp till 5 lag årligen. Vid urvalet prioriteras lag som är aktiva i socialt utsatta områden. Har du frågor eller vill ansöka om stöd till ditt lag mejla till kundservice@inspira.se.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss