Välj din ort
← Tillbaka

INSPIRA UTSER ÅRETS MEDARBETARE 2019

Inspira har för tredje året i rad utsett Årets medarbetare. Medarbetare som representerar företagets alla regioner och som på olika sätt, genom sin inställning och med sina insatser, bidragit till att höja arbetsplatsupplevelsen för kunder och kollegor.

– Vi har fantastiska medarbetare på Inspira som varje dag bidrar till att alla som besöker och arbetar i våra kunders verksamheter får en positiv och välkomnande upplevelse. Det här vill vi uppmuntra! Jag skulle kunna dela ut det här priset varje dag, säger Per Karlsson vd Inspira.

Varje år delar Inspira ut utmärkelsen Årets medarbetare för att uppmärksamma och belöna medarbetare som särskilt utmärkt sig genom att på olika sätt vara ett föredöme.

Stämningen var på topp när Inspiras ledning och flera kollegor samlades på huvudkontoret i Solna för att med ovationer och gratulationer fira utnämningen. Nio glada och stolta medarbetare som nominerats av sina kollegor fick motta pris, blommor och diplom. Därefter följde en gemensam lunch för vinnarna tillsammans med Inspiras ledning.

FRÄMJA LOKALT ENGAGEMANG

Inspiras verksamhet drivs i tre affärsområden och nio regioner för att finnas nära sina kunder och över 1 400 medarbetare. Företagets framgång har skapats genom gemensamma värderingar och arbetssätt. Även ett starkt lokalt engagemang har varit avgörande och ett sätt att fortsätta främja engagemanget är att utse medarbetare från varje region till årets medarbetare.

KRITERIER FÖR ÅRETS MEDARBETARE

Alla medarbetare har möjlighet att nominera en kollega och vinnaren utses av respektive affärsområdes- och regionchef utifrån följande gemensamma kriterier.Årets medarbetare är en person som särskilt utmärkt sig genom att:

 • Utföra sitt arbete med stor yrkesskicklighet.
 • Vara ett föredöme för kollegor med sin noggrannhet, hjälpsamhet och sitt nytänkande.
 • Värna om sin egen och andras hälsa och välmående.
 • Bidra till att höja arbetsplatsupplevelsen för både kunder och kollegor med sin positiva inställning och sitt servicebemötande.
VINNARNA AV UTMÄRKELSEN ÅRETS MEDARBETARE 2019
 • Slobodan Miskovic (Affärsområde 1/Region 1 Stockholm)
 • Stanley Kyabasinga (Affärsområde 1/Region 2 Södertälje)
 • Turgut Aliihsan (Affärsområde 1/Region 3 Stockholm)
 • Kim Löwe (Affärsområde 1/Region 4 Stockholm)
 • Carina Halling (Affärsområde 2/Region 1 Västerås)
 • Anders Eriksson (Affärsområde 2/Region 2 Västerås)
 • Louise Edström (Affärsområde 3/Region 1 Norrtälje)
 • Örjan Samuelsson (Affärsområde 3/Region 2 Linköping/Norrköping)
 • Lillemor Stenius (Affärsområde 3/Region 3 Falun)

 

För mer information kontakta:
Charlotte Klärre, Hållbarhetschef charlotte.klarre@inspira.se 08-505 53 723
Per Karlsson VD, per.karlsson@inspira.se 08-505 53 704


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss