Välj din ort
← Tillbaka

Inspira vinner Kunskapsskolan

Under våren genomfördes en upphandling gällande lokalvården för 14 skolor, varav Inspira vann förtroendet att sköta 10 av dessa – 8 är grundskolor och 2 är gymnasieskolor. I valet av ny leverantör vägdes givetvis faktorer in såsom bolagets stabilitet, tidigare erfarenhet och referenser, men även leverantörens arbete med miljö och hållbarhet var viktiga frågor att säkerställa.

Inspira har gedigen erfarenhet av uppdrag inom skol- och utbildningssektorn och levererar sedan mer än 10 år tillbaka lokalvård åt några av landets största, privata friskolekoncerner.

”Kunskapsskolan har länge funnits på listan över kundföretag vi velat ha, självklart är vi väldigt glada nu när det blivit verklighet”, säger Annika Jansen, Chef Affärsutveckling.

Om Kunskapsskolan: Kunskapsskolan är en friskola med 28 grundskolor och 1 resursskola i landet. Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj och de första skolorna startades år 2000.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Annika Jansen – Chef Affärsutveckling / annika.jansen@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss