Välj din ort
← Tillbaka

INSPIRA VINNER UPPHANDLING FÖR MÄLARDALENS HÖGSKOLA

Inspiras nya uppdrag omfattar det nya campusområdet i Eskilstuna som invigs våren 2020.


För fjärde gången i rad vinner Inspira städupphandlingen för Mälardalens högskola. Det nya avtalet omfattar högskolans lokaler i Västerås och Eskilstuna och rymmer 16 000 studenter och 900 anställda på drygt 50 000 kvadratmeter. Uppdraget omfattar behovsanpassad daglig städning samt avropstjänster som golvvård, storstädning och fönsterputs.
– Vår målsättning är att bidra till en välkomnande och hållbar studie- och arbetsmiljö för alla studenter och medarbetare på Mälardalens högskola, säger Maria Thörn affärsområdeschef på Inspira. 

Mälardalens högskola genomförde upphandlingen i syfte att teckna ett nytt avtal som startar 2019-10-01 och löper upp till 4 år inklusive option. Den beräknade omsättningen under avtalstiden är cirka 9 miljoner kronor. Det nya avtalet omfattar även det nya campusområdet i Eskilstuna som invigs våren 2020. Anbudsutvärderingen genomfördes med fokus på kvalitet, kompetens, miljöarbete samt rätt pris. Inspira hade det bästa anbudet och har därigenom lyckats behålla uppdraget för fjärde upphandlingen i rad.

OM MÄLARDALENS HÖGSKOLA
På Mälardalens högskola möts människor som vill utveckla sig själva och framtiden. Cirka 16 000 studenter läser kurser och program inom ekonomi, hälsa, teknik och utbildning. På högskolan bedrivs forskning inom alla utbildningsområden och har internationellt framstående forskning inom framtidens energi och inbyggda system. I nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor bidrar högskolan till att människor mår bättre och jorden håller längre. Mälardalens högskola finns på båda sidor om Mälaren med campus i Eskilstuna och Västerås.

Vill du veta mer om uppdraget eller om Inspiras erbjudande för skol- och utbildningsverksamheter?
Maria Thörn, affärsområdeschef maria.thorn@inspira.se
Per Karlsson, VD per.karlsson@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss