Välj din ort
← Tillbaka

Inspira vinner upphandlingen av lokalvård för Haninge kommunhus och Najaden

Innan sommaren genomfördes en upphandling gällande lokalvården för Haninge kommunhus och Najaden. Den 1 november startar Inspira upp lokalvården på uppdraget som omfattar ca 21 500 kvm. Likt Inspira så har Haninge kommun högt uppsatta miljömål och en stor del av utvärderingen i upphandlingen värderades på företagets miljöförbättringsarbete.

”Inspira har högt uppsatta mål och är stolta över att vara ett av de företagen som ligger i framkant för att minska miljöpåverkan. Det är jättekul att Haninge kommun har valt oss för detta uppdrag och vi ser fram emot ett bra samarbete framöver”, säger Adam Rudin, anbudsansvarig offentlig sektor.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Adam Rudin – anbudsansvarig offentlig sektor / adam.rudin@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss