Välj din ort
← Tillbaka

JB Education har tecknat rikstäckande samarbetsavtal med ServiceCompagniet

JB Education valde ServiceCompagniet som samarbetspartner när man ville hitta en stabil och långsiktig samarbetspartner för en rikstäckande städlösning. Uppdragen startar löpande från den 1 augusti 2012 och i skrivande stund har vi redan startat ett 15-tal skolor i landet.

Inspira kommer att ansvara för städningen på JB:s skolor i Liljeholmen, Nacka, Sundbyberg, Åkersberga och Vällingby.

– Ett stort och fint uppdrag som vi är stolta över att ha tagit över, säger Annika Jansen, Chef Nationella Affärer. Sedan tidigare har vi utbildningskoncernen Academedia som kund, ett annat av de största utbildningsföretagen i landet, ett samarbete som gett oss värdefull erfarenhet och kunskap kring att skapa attraktiva affärslösningar inom skol- och utbildningsverksamheter.

JB Education är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. I koncernen finns 5 grundskolor och 31 gymnasieskolor, varav JB Gymnasiet – med 30 skolor från Ystad till Skellefteå – är Sveriges största gymnasieskola med fler än 10 500 elever. Läs mer på: www.jbeducation.se

 

Om ServiceCompagniet:

ServiceCompagniet erbjuder rikstäckande lokalvårdslösningar genom delägarbolagen som är några av städbranschens ledande aktörer. Delägarbolagen är Norrlands Miljövård AB, Inspira AB, Västmanlands Städ- och Flyttjänst AB, Skaraborgs Städ AB och Sesab Service AB. Gemensamt sysselsätter vi ca 2500 medarbetare.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss