Välj din ort
← Tillbaka

KLARNA OCH INSPIRA UTÖKAR SAMARBETET


Inspira har ansvarat för lokalvården vid Klarnas huvudkontor sedan 2017. Samarbetet har nu utökats med Klarnas nya kontorslokaler på Södermalm i Stockholm.
– Klarna är ett mycket expansivt företag och vi utvecklar ständigt vår lokalvårdslösning för att bidra till en positiv arbetsplatsupplevelse för Klarnas medarbetare, säger Per Karlsson vd på Inspira.

Klarnas huvudkontor ligger på Sveavägen i Stockholm och det nya kontorslokalerna finns på Ringvägen. Kontoren omfattar totalt cirka 15 000 kvadratmeter och är arbetsplats för cirka 1 500 av Klarnas medarbetare. Inflyttningen som nu är avslutad har skett i två etapper. Inspira har varit med under planeringen och genomförande av inflyttningen vilket bidragit till en enkel och smidig etablering i de lokalerna.

HÖGA KRAV PÅ EN HÅLLBAR LOKALVÅRDSTJÄNST
Klarna erbjuder alla sina medarbetare funktionella, moderna och kreativa arbetsmiljöer i attraktiva lägen.
– Under de år vi samverkat har vi skapat stor förståelse för Klarnas behov och  förväntningar.  Deras verksamhet utvecklas och drivs i högt tempo och kraven är höga på en kvalitativ,  flexibel och hållbar lokalvård. Vi tar med oss vår kunskap till det nya kontoret och fortsätter  utveckla vårt samarbete för framtiden, säger Per Karlsson VD på Inspira.

OM KLARNA
Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 60 miljoner konsumenter och 100 000 butiker i 14 länder.

För mer information kontakta:
Charlotte Klärre, Hållbarhetschef charlotte.klarre@inspira.se 08-505 53 723
Per Karlsson, VD per.karlsson@inspira.se 08-505 53 704

 


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss