Välj din ort
← Tillbaka

Kör för alla med Inspira Bevakning på Hovet!

Nu på söndag den 27 maj arrangeras insamlingseventet Kör för alla som i år firar 10 år. Då gästas Hovet av Caroline af Ugglas och hennes 1700 man starka kör som tillsammans med en rad folkkära artister som Thomas Di Leva, Babben Larsson och Plura sjunger för att samla in pengar och visa sitt stöd för barn i utsatthet. Biljettintäkterna går oavkortat till Unga Station – Stockholms Stadsmissions hus för barn och unga.

Inspira Bevakning som idag har bevakningsuppdraget åt Stockholm Globe Arenas, där Hovet ingår, bidrar självklart med bevakningen under evenemanget.

Årets insamlingseventet avslutar Stockholms Stadsmissions vårkampanj som fokuserar på att lyfta fram och beskriva den ökande barnfattigdomen i Sverige.

Stockholms Stadsmissions stora musikfest erbjuder även roliga aktiviteter för de minsta med ansiktsmålning, fiskdamm och hoppborg.

Biljettintäkterna, som i fjol samlade in 700 000 kronor, går oavkortat till Unga Station. Biljetter finns att köpa på Ticnet eller via telefon på 077-170 70 70.

När: 27 maj på Hovet
Tid: klockan 12 öppnas dörrarna till familjeaktiviteterna och klockan 14 startar konserten som beräknas avslutas cirka klockan 15.30.
Pris: 150 kronor per biljett. Barn under 2 år går gratis.

Läs mer på www.stadsmissionen.se

Gilla oss på Facebook så bidrar du med 10 kr till Stockholms Stadsmission!

www.facebook.com/inspira.engagemang

Läs mer om Inspiras engagemang på https://www.inspira.se/engagemang/


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss