Välj din ort
← Tillbaka

Kungsleden flyttar till nytt huvudkontor

Fastighetsbolaget Kungsleden, en av landets ledande hyresvärdar, har under mars 2011 flyttat till nytt huvudkontor på Vasagatan 7 i Stockholm. Lokalerna är helt nybyggda och anpassade efter Kungsledens behov. I och med flytten valde man att handla upp bland annat städningen. Valet föll på Inspira. Uppdraget består av regelmässig städning samt trivselservice genom bla daglig service och påfyllning av kaffemaskiner, hålla fräscht i pausutrymmen samt hantering av disk.

Kungsledens affärsidé är att hitta lokaler och lösningar som bidrar till att lösa kundernas affärsutmaningar. Strategin är att skapa långsiktig hög avkastning genom stark regional förankring och en aktiv förvaltning och förädling av fastigheterna. Idag har bolaget en uthyrningsbar yta på 2,5 miljoner kvm till ett fastighetsvärde av 21,5 miljarder.

För mer info se: www.kungsleden.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss