Välj din ort
← Tillbaka

Lagen 2021 – Inspira Supporting Young Athletes

Torsdagsgruppen. Ledare för gruppen är Axel och Felicia.

Fredagsgruppen. Ledare för gruppen är Marc.

Söndagsgruppen. Ledare för gruppen är Mira.

”Inspira – Supporting Young Athletes” är ett initiativ där vi på Inspira stödjer ungdomslag med träningsutrustning. Nu har årets lag äntligen fått sina träningskit med ryggsäck, t-shirt, mössa och vattenflaska och det har därmed blivit dags att presentera lagen. Vi börjar med att presentera Stockholm Västra IFFF.

Stockholm Västra IFFF är ett lag med cirka 40 deltagare som under veckorna ses i tre grupper och spelar bowling tillsammans. Laget uppstod när ledaren Marvin upplevde att det fanns ett väldigt begränsat utbud av aktiviteter för unga och unga vuxna med olika funktionsvariationer. Han tog då saken i egna händer och startade bowlinglaget, laget har funnits sedan 2008 och är en utav veckans höjdpunkter för många.

Alla blev jättenöjda och jätteglada. Det är inte varje dag man blir sponsrad och får ett helt träningskit med ryggsäck och kläder, säger Marvin som är ledare för laget.

Sedan många år tillbaka stödjer Inspira ungdomsidrotten genom att bidra med funktionell och modern träningsutrustning till idrottslag med ungdomar. Alla lag kan ansöka om stöd och Inspira väljer ut upp till 5 lag årligen. Vid urvalet prioriteras lag som är aktiva i socialt utsatta områden. Har du frågor eller vill ansöka om stöd till ditt lag mejla till kundservice@inspira.se.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss