Välj din ort
← Tillbaka

Lidingö stad förlänger bevakningsuppdraget

Sedan 2008 har Inspira Bevakning ansvarat för Lidingö Stads bevakningsuppdrag. Uppdraget omfattar alla Lidingö Stads fastigheter och avser bla fastighetsbevakning med bilburen väktare, stationär bemanning, larmförmedling och åtgärd. Dessutom bidrar vi med strategiskt rådgivning för utveckling av bevakningsuppdraget. 

Lidingö Stad har nu valt att nyttja avtalets optionsperiod och förlänger uppdraget till 2013.

– Otroligt kul och ett kvitto på ett väl fungerande samarbete. Nu ska vi fortsätta att utveckla uppdraget för framtida behov och effektivitet säger Patrik Strandberg, affärsområdeschef bevakning på Inspira.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss