Välj din ort

Inspira Magazine Nr 5/2017

Nyheter

Nya upplevelser! Läs senaste utgåvan av ”En del av Upplevelsen”

Tack för ditt engagemang!

En nyhet som jag gärna delar med mig av: vi utökar vår verksamhet till att även omfatta Norrköping och Linköping! Inspira och Sesab är sedan många år partner genom sina delägarskap i ServiceCompagniet. Sesab har nu valt att lägga allt fokus på fortsatt tillväxt i södra Sverige och Göteborgsområdet. Detta innebär att vi har fått möjligheten att ta över Sesabs kunduppdrag och personal i Östergötland.

Inspira kommer därmed att framöver även ha platskontor i både Norrköping och Linköping. Några av kunderna som vi har förmånen att ta över är Östgötatrafiken, Academedia, Kronans Apotek, ÖoB, Sova, Espresso House, Skandia och ett flertal lokala företag. Det känns otroligt spännande med detta nya marknadsområde, den nya kompetens som bolaget tillförs och att Inspira kan fortsätta sin resa med att växa. Så vi hälsar våra nya kollegor i Östergötland varmt välkomna till Inspira-familjen.

På tal om kunder och intressanta partnerskap så är det med stor stolthet som vi i denna utgåva av Inspira Magazine presenterar våra samarbeten med Atrium Ljungberg och Gränbystaden, Stockholm Spårvägar samt Kommunfastigheter i Eskilstuna. Väldigt olika leveranser, men gemensamt är att kundens kund fäller det slutliga omdömet om vår leveranskvalitet.

Det känns otroligt spännande med detta nya marknadsområde.

Aktivitetsbaserade arbetsplatser är det nya modeordet vad gäller hur kontor ska organiseras och planeras. Vi fortsätter vår artikelserie kring denna intressanta utveckling. I detta nummer kan du läsa om hur Microsoft gick från att erbjuda 650 arbetsplatser till 1 800 sittplatser trots att kontorsytan minskade med över 26%. Dessutom med kraftigt ökad trivsel bland personalen. Fler företag kommer att följa denna utveckling – var så säker.

Vad vore inspira utan sina fantastiska kunder, kompetenta medarbetare och hängivna leverantörer? Självklart ingenting. Så jag vill verkligen rikta ett genuint tack till er alla. Det är vi tillsammans som är Inspira. Tack för ditt engagemang!

Med tillönskan om att du får en härlig läsupplevelse!

 

mikael_wallner
Mikael Wallner
VD

Andra inlägg som du kanske gillar