Välj din ort
← Tillbaka

MARI TUVESON NY AFFÄRSOMRÅDESCHEF PÅ INSPIRA

Mari Tuveson har tillträtt som ny affärsområdeschef på Inspira och kommer ingå i företagets
ledningsgrupp.

Mari Tuveson blir affärsområdeschef för affärsområde 1 som omfattar Inspiras verksamhet i Stockholms län. I sin roll som affärsområdeschef har Mari helhetsansvar för affärerna i sitt geografiska område. Det omfattar försäljning, utförande och utveckling av tjänsterna till områdets kunder samt ansvar för områdets organisation och medarbetare. Affärsområdet omsätter 250 miljoner kronor och sysselsätter 700 medarbetare. Mari kommer även ingå i företagets ledningsgrupp och driva det gemensamma utvecklingsarbetet tillsammans med hela ledningsgruppen.

– Varmt välkommen till Mari. Hon blir en viktig förstärkning för Inspira. Hennes affärsfokus, motiverande ledarstil och gedigna erfarenhet inom FM branschen gör att hon är rätt person att leda affärsområdet för framtiden,säger Inspiras VD Per Karlsson.

3 FRÅGOR TILL MARI OM SITT NYA UPPDRAG

Grattis till ditt nya uppdrag. Hur känns det?

– Det känns riktigt bra och inspirerande. Jag ser fram emot att vara en del av utvecklingen av Inspira som jag tycker är en väldigt spännande aktör med stor potential på FM marknaden.

Varför valde du Inspira?

– Inspira har ett gott renommé och många fina kunduppdrag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är ett företag med ordning och reda som månar om sina medarbetare. Tjänsterna utförs med stort fokus på kvalitet och för att ständigt utveckla och stärka upplevelsen för kunderna. Det rimmar mycket väl med mina personliga värderingar.

Vad kommer du ta tag i först?

– Först ska jag lära känna organisationen och företagets arbetssätt. Sedan ser jag fram emot att träffa våra kunder och sätta mig in i deras behov för framtiden. Det ska verkligen bli kul att bidra med mina erfarenheter och kunskaper för att bredda vårt erbjudande till marknaden.

Mari Tuveson kommer närmast från Samhall där hon varit försäljningschef för nationella tjänster och dessförinnan från ISS i flera olika roller. Hon är ekonom i grunden och har verkat FM branschen i över 20 år.

Vill ni veta mer kontakta:
Per Karlsson, VD Inspira per.karlsson@inspira.se 08-505 53 704
Mari Tuveson, Affärsområdeschef Inspira mari.tuveson@inspira.se 08-505 53 713


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss