Välj din ort
Norrtälje

Arbetsplatsservice i Norrtälje

 

Inspira i Norrtälje - Vi finns nära dig på din ort och i hela landet.

Inspira är ett av landets ledande företag inom arbetsplatsservice. Vi är med totalt 1300 medarbetare ett rätt stort företag. Men för oss är det viktigt att både kunder och medarbetare upplever oss som nära och engagerade. Därför satsar vi på den lokala närvaron.

För dig som kund innebär det att du får alla fördelar med det stora företagets kapacitet och utvecklingskraft samt det mindre lokala företagets service och tillgänglighet. Vår ambition är att leverera arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av kundens verksamhet. För oss är inget uppdrag för stort eller för litet. Vi löser dina behov på orten eller om du har flera lokaler runt om i landet. Hör av dig till oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Inspiras logotyp: En del av upplevelsen

Kontakta oss lokalt

Ring eller maila oss så hjälper vi dig att höja upplevelsen i dina lokaler!

Inspira Norrtälje

020 - 247 000

taru.holmberg@inspira.se

Besöksadress:

Braxenvägen 5

761 41 Norrtälje

Inspira AB

Kontaktperson
Taru Holmberg

Arbetsledare

Här finns vi lokalt i Norrtälje-området!

Vi utgår från vårt lokalkontor på Kyrkogatan i Norrtälje. Vi levererar städning och supporttjänster i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av våra kunders verksamheter. Vi har många kunder i området, både stora och små. Det är kunder inom privata näringslivet, offentliga organisationer och privata hem. Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra olika branschlösningar här.

Vår lokala arbetsledning finns på plats och ser till att våra uppdrag fungerar och kan snabbt hjälpa till om något behov skulle dyka upp. Närheten till våra kunder och medarbetare är det som skapar långsiktig hög kvalitet och en god relation. Kom gärna förbi vårt kontor och ta en fika om du har lust.

Är du intresserad av att arbeta på Inspira i Norrtälje-området eller på en annan ort kan du skicka in en spontan ansökan eller söka någon av våra lediga tjänster här.

De bästa tankarna är de
som leder till handling

Inspira är ett företag som brinner för att hjälpa andra. I vår vardag lägger vi fokus på våra uppdragsgivare, deras lokaler, personal och kunder. Och för att vi ska lyckas med detta arbete krävs en stor omtanke om vår personal.

svanen
Vårt bidrag till miljön

Redan 2004 blev Inspira det första företaget i världen som fick märka sina städtjänster med Svanen. Miljökraven för att få använda Svanenmärkningen är höga och för oss blev märkningen ett verktyg för att utveckla vårt engagemang och ansvarstagande inom miljöområdet.

heart
Människan i fokus

Vi sprider den goda hälsan vidare. På Inspira arbetar vi målmedvetet och på olika sätt med våra medarbetares hälsa, till exempel kring stresshantering, kostråd och rehabiliteringsinsatser. Vi gör hälsoarbetet till en naturlig del av verksamheten och företagskulturen.

earth
Omtanke om vår omvärld

Vårt hjärta slår för de i samhället som har större behov än resurser. Som vänföretag till Stadsmissionen bidrar vi till att hjälpa barnfamiljer i kris, barn och ungdomar på glid, hemlösa kvinnor och ensamma äldre. Genom Inspira Supporting Young Athletes stöttar vi individer och klubbar inom ungdomsidrotten.