Välj din ort

Erbjudande arbetsplatsservice

Till dig som hyresgäst i Novi’s fastigheter

Erbjudande från Inspira

Inspira sköter lokalvården av allmänna ytor i Novi’s fastigheter. Det ger oss en daglig närvaro och kunskap om fastigheterna ett mervärde för som hyresgäst om ni väljer att anlita Inspira för en eller flera tjänster i er lokal. Tillsammans med Novi har vi skräddarsytt ett enkelt och prisvärt erbjudande specifikt till er som hyresgäst i Novi’s fastigheter.

Välj den paketlösning med arbetsplatsservice som passar din verksamhet. Vi gör det enkelt och allt ingår. Priset baseras på antalet personer som verkar i din lokal och anpassas när ni blir fler eller färre. Enkelt och smidigt. Hör av dig så berättar vi mer och konkretiserar en lösning som passar din verksamhet idag och utvecklar den när nya behov uppstår.

Priser är indikativa och skarp offert skapas efter genomgång tillsammans med Er. Priserna är per person och månad.

Medarbetare på Inspira

Har du behov av bemanning av reception eller intern service? Vi löser det åt dig!

Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av kundens verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar kundens verksamhet lokalt eller samordnat för hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 450 mkr och sysselsätter 1300 medarbetare.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig så bokar vi ett möte och skapar ett förslag till er.

Jag godkänner att Inspira sparar mitt telefonnummer, namn eller e-postadress för att kunna kontakta mig. Läs vår integritetspolicy för mer detaljer kring hur vi hanterar och skyddar din inskickade information.

Kontaktperson
Finn Zettersten

Kundområdeschef Kundområde 2

Kontaktperson Novi

Henrik Forsberg

Teknisk Chef