Välj din ort
← Tillbaka

NYTT NUMMER AV ”EN DEL AV UPPLEVELSEN”

Här kan du läsa det nya numret av vårt magasin ”En del av upplevelsen”. Den uppmärksamma läsaren noterar kanske att magasinet har fått en ny fräsch kostym, något vi hoppas kommer att höja läsupplevelsen. Det nya bildmanéret är kanske mest påtagligt och med det vill vi på ett inspirerande och varierande sätt gestalta Inspiras vardag och verklighet.

Som du kan läsa mer om i magasinets ledare går fjolåret till historien som Inspiras bästa år hittills, med rekordsiffror både vad gäller omsättning och resultat. En del av framgången ligger i våra löpande vardagsförbättringar för smartare utförande av tjänsterna och effektivare, miljövänligare arbetsmetoder, liksom det faktum att vi i större utsträckning utvecklar våra uppdrag med fler arbetsplatstjänster. Detta är något vi kommer att rikta fokus mot även under 2019, inte minst att samordna flera tjänsteområden för att skapa mervärde och stärka helhetsupplevelsen av våra kunders verksamheter.

Jag hoppas att du får en trevlig lässtund och passar samtidigt på att önska dig en riktigt härlig vår!

Per Karlsson
VD

Klicka här för att läsa tidningen.

Vill du ha ett exemplar skickat till dig på posten, mejla till charlotte.klarre@inspira.se och ange din adress så skickar vi det till dig.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Charlotte Klärre, Hållbarhetschef, charlotte.klarre@inspira.se 08-505 53 723
Per Karlsson VD, per.karlsson@inspira.se 08-505 53 704


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss