Välj din ort
← Tillbaka

Nytt spännande samarbete mellan ICA Maxi Lindhagen och Inspira


ICA Maxi Lindhagen och Inspira har tecknat avtal gällande lokalvården för hela butiken. ”Det som gör att Inspira sticker ut är att dialogen mellan mig och Pirjo Tissari, ansvarig arbetsledare fungerar väldigt bra, att ni har en bra inställning där vi ses som en viktig kund och slutligen att avvikelser rättas till omgående utan dröjsmål”, säger Fredrik Rister, Ställföreträdande Handlare.

Uppdraget startade i mitten på mars och har sedan dess flutit på bra med arbetsledaren Pirjo Tissari i spetsen. Uppdraget innebär ett helhetsansvar för butikens två plan fördelat på 8800 kvm – lokalvården omfattar såväl butiksyta, lager som kontor.

I butiksmiljö och än mer specifikt i livsmedelsbutiker är kvalitén på lokalvård och hygien A och O. Butiken har ett högt flöde av kunder och välkomnar drygt 30 000 betalande kunder i veckan. Ica Maxi Lindhagen är ett praktexempel på när det ställs extra höga krav på lokalvården. Dels när det gäller frekvenserna och kontinuitet, men också fingertoppskänslan och detaljerna som gör upplevelsen i butiken till ”det lilla extra”.

Vilka faktorer var viktigast för att valet skulle falla på Inspira?

För mig är det viktigaste i valet av städbolag att dialogen är öppen, ärlig och väl fungerande. Detta handlar mycket om inställning, att vara seriös och vilja göra sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd. Detta i kombination med en välfungerande organisation där kvalitén på tjänsten är utomordentlig och eventuella avvikelser rättas till omgående – detta lever Inspira upp till och gör de till en uppskattad samarbetspartner. Tillsammans kan vi erbjuda besökare en butiksupplevelse utöver det vanliga! säger Fredrik Rister, Ställföreträdande Handlare.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Peter Reuterhagen – affärsutvecklare / peter.reuterhagen@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss